Studentská porota hodnotí krátkometrážní snímky přihlášené do soutěže a uděluje Cenu pro nejlepší krátký hraný film.

Petr Doubravský

Petr dokončuje bakalářské studium enviromentálních studií a ekonomie na Masarykově univerzitě v Brně. V roce 2019 stál u zrodu stávek za klima v Česku a v uplynulých letech se v různých pozicích zasazoval o klimatickou spravedlnost. Queer kulturu prožívá hlavně jako prostředek odolnosti, odporu a stávání se. 

Petr Doubravský


Tobiáš Frýdl

Tobiáš je studentem Katedry produkce na FAMU ve 3. ročníku a synem faráře Církve československé husitské. Působí ve Vršovickém divadle MANA a v roce 2023 vytvořil projekt Víra v barvách duhy. Jde o sérii videí, ve kterých vystupují respondenti a respondentky z různých církví – faráři a farářky, duchovní, odborníci a odbornice v oblasti biblistiky či praktické teologie. Projekt cíleně představuje otevřené a respektující názorové proudy. Má rád filmy, divadlo, srdcaře a srdcařky.

Tobiáš Frýdl


Veronika Svozílková 

Veronika alias Vell Sv studuje v Ateliéru Nová Média II na AVU v Praze. Ve svých performancích se věnuje tématům konformity, intimity a sexuality. Aktuálně se zaměřuje na šibari a tvorbu videozáznamů. Inspiraci hledá ve spolupráci hlavně s osobnostmi ze světa tance a hudby.

Veronika Svozílková


FaLang translation system by Faboba