V pátek 5. 11. v 18:00 přivítáme ve studiu Mezipatra LIVE Faraze Shariata, režiséra zahajovacího hitu Nic ve zlým. Pestrobarevný snímek o spiklenectví, důvěře a potřebě sounáležitosti získal po právu letošní cenu Teddy Award. Ústřední otázka příběhu je totiž navýsost aktuální –⁠ může se cizí země vůbec někdy stát právoplatným domovem mladých hrdinů? Prostor bude i pro vaše otázky, sledujte a ptejte se během živého přenosu na našem Facebooku a YouTube.  


V 18:30 si náš ředitel Pavel Bicek pozve do studia Luciu Zachariášovou z iniciativy Jsme fér. Zajímá vás, na čem zrovna dělá iniciativa prosazující manželství pro všechny? Ptejte se živě v komentářích!

Nenechte si ujít možnost vidět Queer and Juicy: Content Creator Porn, tento blok současné alternativní pornografie, který vybrala kurátorka Anna Wim, bude k vidění exkluzivně online jen od 18:00 do sobotní půlnoci.

Jako celovečerní film na páteční večer vám doporučujeme argentinskou novinku Jedna z tisíce. V sobotu v 18:00 se totiž ve studiu potkáme s herečkami a herci tohoto soutěžního snímku o dospívání na maloměstě. Z dokumentární sekce si nenechte ujít Code of the Freaks, radikální reinterpretaci zobrazování lidí s postižením na filmovém plátně. S režisérkou Alyson Patsavas se totiž potkáme ve studiu v sobotu v 19:00.  


pá 6. 11. 2020

  • 18:00 Mezipatra LIVE ze studia: Q&A s Farazem Shariatem, režisérem filmu Nic ve zlým
  • 18:30 Mezipatra LIVE ze studia: rozhovor s Luciou Zachariášovou ze Jsme fér

Program Mezipatra LIVE ze studia probíhá na našem Facebooku a YouTube, kde se nás a našich hostů můžete také živě ptát.

FaLang translation system by Faboba