Zita Hosszúová
Zita Hosszúová je manažerkou Kina Lumière v Bratislavě a ředitelkou Filmového festivalu inakosti. Studovala filmovou vědu na Filmové a televizní fakultě VŠMU. V letech 2004–2008 působila jako programová koordinátorka na MFF Bratislava, kde v roce 2007 sestavovala sekci British Queer Cinema. Od roku 2009 je součástí týmu Filmového festivalu inakosti, jediné filmové události na Slovensku, která se věnuje audiovizuální queer tvorbě.

Zita Hosszuova

Stefan Schweigler
Stefan je teoretik médií, queer a kulturních témat v Centru pro interdisciplinární výzkum stárnutí a péče na Univerzitě ve Štýrském Hradci v Rakousku. Spolupracuje na cyklu projekcí s názvem CareAgeCinema. Zkoumá aktuální mediální a umělecké queer postupy globálního severu a jihu z pohledu intersekcionality. Podílel se na vzniku antologie mediálních praktik, estetiky a infrastruktury Pride pochodů.  

Stefan Schweigler 1

Jakub Mróz
Jakub je ředitelem distribuční společnosti Tongariro Releasing se zaměřením na LGBT+ filmy v Polsku, kterou založil v roce 2010. V roce 2022 produkoval svůj celovečerní debut jménem Slon, který byl uveden loni na Mezipatrech a vyhrál Cenu za nejlepší nízkorozpočtový film na Polském filmovém festivalu. Za tento film byl oceněn také Polskou producentskou aliancí. Je ředitelem Outfilm Festivalu v Poznani, jehož druhý ročník se odehrál v září.

Jakub Mróz

FaLang translation system by Faboba